haar

PUURhaar

Wij hebben jarenlange ervaringen in het kappen, verzorgen en knippen van dames. Puur haarhemhuid is dé kapper voor Wateringen en Wateringse Veld. Onze medewerkers hebben de beste opleidingen gevolgd en blijven altijd bijscholen om de laatste trends op het gebied van haar en kapsels te beheersen. Knippen, haarkleuring, permanenten, straighten of stylen, wij doen het allemaal.

Haarproducten: uitsluitend de beste kwaliteit

Bij PUUR gebruiken wij uitsluitend de beste merken en producten. Persoonlijk worden alle producten getest en geselecteerd. Onze medewerkers kennen alle producten en kunnen jou daar perfect in adviseren.

Extensions

PUUR is naast haarverzorging ook gespecialiseerd in aanmeten en aanbrengen van hairextensions. Wij hebben een uitgebreide collectie extensions. Wil je een volle bos krullen of juist prachtig stijl? Wij hebben het, in alle kleuren en maten.

PUURhaar, dé dameskapper van het Westland

PUURhaar is dé dameskapper van het Westland. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en opleiding op het gebied van dameskapsels, extensions en haartrends. Bel 0174-297711 en maak een afspraak!