OWAY

OWAY

 

OWAY is het eerste merk haarverzorging dat gebruik maakt van 100% zuivere, biologisch-dynamisch geteelde planten en essentiële oliën.
Pure oliën, harsen, waxen, boter en verzachtende ingrediënten van plantaardige oorsprong zorgen voor voeding en bescherming van het haar.

De producten zijn gegarandeerd 100% vegan (behalve de precious wax vanwege bijenwas en de producten in de moisturizing lijn vanwege honing).

De producten van OWAY zijn geparfumeerd met een mengsel van zorgvuldig gemengde etherische oliën. In tegenstelling tot kunstmatige geurstoffen, die slechts zorgen voor een aangename geur, hebben essentiële oliën krachtige, gunstige effecten op het lichaam en de geest. Het wassen en verzorgen van het haar wordt zo een moment van ontspanning en holistisch welzijn.

OWAY is – en wij delen dit graag – van mening dat het gebruik van gezondere, natuurlijke niet chemisch behandelde ingrediënten gezonder is voor ons lichaam en ons welzijn, en bovendien de kwaliteit van het leven verhoogt.

Oftewel: de producten van OWAY zijn vrij van parabenen, SLS en SLES, PEG, petroleum-derivaten, EDTA, chemische geur- en kleurstoffen. 

In de producten van OWAY worden ingrediënten gebruikt die in Italië worden gekweekt en ter plekke verwerkt, maar ook gewassen uit ethisch beheerde bossen in Brazilië, Australië, Indonesië en Afrika. Het zaaien, telen, oogsten, verwerken en het distilleerproces vindt plaats zonder het gebruik van chemische stoffen, met respect voor de planten en het milieu.

De verpakkingen zijn van duurzame en recyclebare materialen. Amberkleurig glas zorgt van nature voor een goede bescherming van de inhoud en is 100% en oneindig recyclebaar. Aluminium tubes zijn uiterst resistent en flexibel, en zeer geschikt voor het bewaren van producten. Ook dit materiaal is 100% en oneindig recyclebaar.