Sebastian Professional

Sebastian Professional

 

Sebastian is de grondlegger van verschillende innovatieve haar ontwikkelingen, zoals crimping iron, de eerste semipermanente, ammoniakvrije kleurglans behandeling Cellophanes, de eerste modelleerbare aerosol hairspray: Sebastian Shaper. En niet te vergeten het eerste gecombineerde product voor verzorging en styling in één: Potion 9.

De jaren ’60 van de vorige eeuw stonden in het teken van experimenteren. In een explosie van kleuren en vormen worden de jurkjes korter en de verwachtingen hoger van hoe stijl er zou moeten uitzien. En zodra de revolutie begon, was deze niet meer te stoppen. Het meeste heldere decennium ooit stond op het punt iets prijs te geven wat nog spannender was… LA stylist Geri Cusenza was begin jaren ’70 vastbesloten om nog een stapje verder te gaan en de flower power generatie naar fearless hair fashion te leiden. Sebastian werd opgericht vanuit dit onverschrokken principe. Het verlangen naar innovatie en verandering van de spelregels is vanaf dag één onze raison d’être geweest. En dat is vandaag nog precies zo.

  • SEB MAN

    SEB MAN: assortiment met haircare-, styling- en groomingproducten, voor mannen die zich niet in een hokje laten plaatsen
    Lees verder