Kappers in Wateringen en Wateringse Veld

Kapsalon Wateringen
 

Kappers in Wateringen en Wateringse Veld

Op zoek naar een goede kapper in Wateringen en Wateringse Veld? PUUR Haar Hem Huid is dé kapper voor het Wateringen en Wateringse Veld en omstreken. Onze klanten komen uit Wateringen, Naaldwijk, Honselersdijk, Monster, Poeldijk, De Lier en Den Haag. PUUR is gevestigd in de Herenstraat in Wateringen. Bij PUUR vind je de best opgeleide kappers in het Westland.

Van knippen, stylen tot complete lichaamsbehandeling

PUUR is niet alleen een van de beste kappers in het Wateringn maar je kunt er ook terecht voor complete lichaams- en huidverzorging. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in alle haarstijlen. Van traditionele behandelingen tot aan wilde trendy kapsels, zij kunnen je als geen ander adviseren en behandelen.

Dames kappers in het Wateringen en Wateringse Veld

PUUR Haar Hem Huid is specialist in behandeling van dames. Dames van alles leeftijden zijn welkom bij ons. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in alle soorten dameskapsels. Van traditioneel geknipt tot aan de laatst haartrends. Of je het nu lang wilt, of juist kort, of misschien er tussenin, wij kunnen het! Ook voor de beste haarkleuringen en permanenten kun je bij ons terecht.

Heren kappers in het Westland

PUUR Haar Hem Huid is specialist in behandeling van heren. Van jong en trendy tot ouder en gedistingeerd, wij doen het. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in alle soorten herenkapsels. Van traditioneel geknipt tot aan de laatst haartrends. Opgeschoren, een kapsel als de voetballer Pelle, een kapsel in Schorem stijl, of lang haar, we kunnen het allemaal.

Extensions

Ben je op zoek naar kappers in het Wateringen die jouw extensions kunnen aanmeten? Bij PUUR in Wateringen weten wij als geen ander hoe extensions het beste aangebracht kunnen worden. Wij hebben een uitgebreide lijn van merken van extensions, in alle lengtes en in alle kleuren en structuren. Wil je heftige krullen of juis prachtige stijle extensions? Wij hebben het allemaal. Kom vrijblijvend langs en laat je adviseren over extensions!