PUURhuid

Wij hebben jarenlange ervaringen in de verzorging van huid en huidproblemen. Onze speciaal opgeleide en gecertificeerde huidspecialistes adviseren je over het gebruik van producten en welke behandelingen er bij jouw huid passen. Wij kunnen acné en andere huidproblemen behandelen evenals andere huidaandoeningen. Daarnaast hebben we gespecialiseerde en geavanceerde apparatuur.

PUURhuid biedt een totaalconcept op het gebied van huidverbetering, huidbehandeling én huidverjonging door middel van esthetische gezichts- en lichaamsbehandelingen. U kunt uw kappersbezoek combineren met een heerlijke schoonheidsbehandeling!

Schoonheidsspecialisten

De behandelingen worden uitgevoerd volgens de nieuwste technologieën en met hoogwaardige geavanceerde apparatuur. Onze specialisten zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring op het gebied van huid.

Niet alleen voor dames

In onze salon zijn dames, heren én jeugd met een probleemhuid van harte welkom. Door exclusieve herenbehandelingen van Dermalogica kunnen wij veel heren helpen om de huid te verbeteren of te verjongen. Voor de probleemhuiden geven de producten van Hayoun weer uitstekende resultaten. Dus schroom niet en kom langs

Jongeren

Jongeren hebben vaak te kampen met een onrustige huid en/of acné. Wij kunnen dat goed behandelen en hebben daar de juiste producten en advies voor.

Haargroei op ongewenste plekken

Bij PUURhuid zijn de huidtherapeuten gespecialiseerd in het verwijderen van overmatig gezichtshaar of haar op het lichaam. Blijvende verwijdering van ongewenste haargroei.

PUURhuid, dé huidspecialist van het Westland

PUURhuid is dé huidspecialist en schoonheidsspecialist van het Westland. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en opleiding op het gebied van huid, haargroei en acnebehandelingen. Ons instituut is lid van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging ANBOS. Bel 0174 297711 en maak een afspraak!