BODY

IPL

Definitief lichaamshaar verwijderen? Het kan echt!

IPL ontharen bij Kapper Westland - Wateringen - Puur Haar Hem Huid

De IPL behandeling werkt door middel van licht en beschadigd de haarzakjes zodanis dat het haartje niet meer terugkomt. De behandeling moet elke 6 weken herhaald worden omdat de behandeling alleen effectief is op de haartjes die in de juiste groeifase zitten op dat moment. Gemiddeld zijn er ongeveer 12-15 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Let op, de haartjes moeten wel donker zijn van kleur, blonde haartjes pakt het apparaat helaas niet. Een donkere huid behandelen wij niet omdat er teveel kans is op pigmentschade.

De behandeling duurt tussen de 10 en 45 minuten.

Prijs vanaf €85,-

Rugmassage

Gericht op totale ontspanning van 60 minuten. Kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling.

Prijs €38,-

Cryolipolyse

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens sneller manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de Body-wizard cryolipolyse behandeling. Een cryolipolyse behandeling, oftewel een Frezesculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te verliezen. Dit houdt in dat u uw vet kunt laten bevriezen, waarna u uiteindelijk afscheid kunt nemen van uw overtollige kilo’s.

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

De behandeling duurt 60 minuten.

Prijs €125,- per plaatsing.