Over Puur

PUUR kapper in het Westland.

Welkom bij PUUR Haar Hem Huid

PUUR. Dat is Pure aandacht, Pure beleving en Pure prijs. Maar ook: Pure materialen en producten.

Pure aandacht

Wij zorgen dat de klant weer centraal staat. Met onze jarenlange ervaring, opleiding en expertise kunnen wij jou als klant adviseren. Wij weten als geen ander wat een goed kapsel kan doen voor jouw gehele uitstraling, identiteit en persoonlijkheid. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in alle technieken, van traditioneel geknipt tot gedurfde trendy kapsels. Vooraf wordt er altijd zorgvuldig samen met de klant bepaald welke behandeling we gaan uitvoeren. Pure aandacht, voor jou!

Pure beleving

Een mooi kapsel dat bij jou past is meer dan alleen een goed geknipt kapsel alleen: het versterkt je persoonlijkheid en zelfverzekerdheid. Bij PUUR bieden we daarom naast alleen knippen, veel meer. Een bezoek aan PUUR is een beleving van een regelmatige knipbeurt tot aan een volledige huidverzorgende behandeling en beauty make-over. Laat jezelf verwennen, beleef het PUUR!

Pure prijs

Geen onduidelijke tarieven. Onze prijzen zijn puur en duidelijk. De prijs/kwaliteitsverhouding bij PUUR is zorgvuldig door ons uitgebalanceerd zodat je bij PUUR altijd de beste behandeling en producten krijgt voor hetzelfde bedrag dat je elders zou betalen.

En meer… PUUR!

Wij willen bijdragen aan een schonere wereld met minder schadelijke stoffen, vervuiling en afval. Dat is ook een van de redenen van onze naamkeuze. Wij selecteren onze producten zorgvuldig op milieuvriendelijkheid, vriendelijke fabricageprocessen en laag verbruik van schadelijke materialen. In de salon zelf streven onze medewerkers om schadelijke stoffen zoveel mogelijk te mijden en zo min mogelijk afval te produceren.

Ons instituut is lid van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging ANBOS.
Aangesloten bij ANBOS
PUUR Kappers in het Westland